Sleutels van Onsterfelijkheid

Sleutels van het Paradijs


De Sleutels van het Paradijs


Wetenschap van de Ziel

Om het paradijs te bereiken is meer nodig dan onsterfelijkheid. Lang leven is niet genoeg. Je moet ook nog gelukkig zijn. Maar hoe kun je gelukkig worden, en meer nog, gelukkig blijven? 

Je hebt uitleg nodig over alle delen van je wezen en hun werking. Je begrijpt daardoor waarom de Yogatechnieken zo effectief zijn. Want alles moet eerst onder controle zijn wil je  harmonie installeren en gelukkig zijn. De oude Rishi's (Zieners) noemden dat de "Wetenschap van de Ziel". Sinds 1984 geeft Ajita zijn fantastische kennis en ervaring op dat gebied in zijn Professionele Yoga Training.  

Download de eerste versie vanzijn gratis boek "Wetenschap van de Ziel" en ontdek je Zelf
of schaf zijn laatste VERNIEUWDE en VERBETERDE werk aan bij Lulu
in boekvorm    Support independent publishing: buy this book on Lulu.

of
als e-book      Support independent publishing: buy this book on Lulu.

Yoga Sutra's

En je hebt uitleg nodig over de acht stappen van Yoga, het doel en de reden waarom Yoga je leven zo zinvol kan maken. De oeroude systematische beschrijving van Yoga door de wereldberoemde Patanjali kan je daarbij helpen. Vanaf het begin heeft dat boek, de "Yoga Sutra's"  daarom de belangrijkste plaats ingenomen in Ajita's opleidingen. Je kunt nu genieten van Ajita's weergaloze vertaling en commentaren op dat boek, tot stand gekomen na zijn hoogste realisaties. Zou de ellende dan toch uit de wereld kunnen verdwijnen? Zoiets moois verwacht je vast niet.

Download de eerste versie van zijn gratis dik boek "Yoga Sutra's volgens Ajita" en bevrijd je Zelf

of schaf zijn laatste VERNIEUWDE en VERBETERDE werk aan bij Lulu

in boekvorm    Support independent publishing: buy this book on Lulu.

of
als e-book      Support independent publishing: buy this book on Lulu.

Waardevol?

Vind je de gratis downloads van deze boeken na bestuderen ook zo waardevol? Dan is ons doel bereikt. En kunnen wij je ook vragen om de laatste verbeterde versies aan te schaffen en ons financieel te steunen.