Sleutels van Onsterfelijkheid

Sleutels van het Paradijs


De Sleutels van Onsterfelijkheid


Subtiele Anatomie

Wij bestaan niet alleen uit een fysiek lichaam. Iedereen weet dat wij ook gedachten, emoties en intuïtie hebben, maar niemand was tot nu toe in staat om duidelijk te vertellen hoe deze aspecten van energie bij elkaar passen. Niemand was zich bewust van de exacte relatie van geest en stof. Ajita heeft duidelijkheid over deze levensprincipes stukje bij beetje gekregen, op een wonderlijke wijze. De informatiestroom begon in april 1987 omdat hij wenste te weten hoe de relatie was tussen energie lichamen en Chakra’s… Hij biedt je deze waardevolle spirituele schat aan.

Download zijn gratis boekje "Subtiele Anatomie" en geniet van deze introductie tot de revolutionaire kennis van onsterfelijkheid.

HathaYogaPradipika

Het gevolg was dat Ajita in 1989 ook de ware betekenis ontdekte van het oude Yoga geschrift dat "Hatha Yoga Pradipika" genoemd wordt, de bijbel van Hatha Yoga, geschreven door de wijze Svatmarama. Het blijkt dat het boek uitlegt hoe je het leven onder controle kunt krijgen en de onsterfelijkheid kunt bereiken. Gedurende vele jaren heeft Ajita de betrouwbaarheid van deze verbazingwekkende ontdekking met succes getest. Nu dat hij helemaal zeker is dat dit de waarheid is, kan hij jou deze meest waardevolle spirituele schat aanbieden. Maar natuurlijk is hier begeleiding van een kundige leraar bij nodig. Alleen dan is jouw succes gewaarborgd. Kom dus op Ajita's Professionele Yoga Training. Deze kennis is bedoeld voor alle mensen van goede wil. Het zal helpen alle problemen van gezondheid op aarde op te lossen. En jij kunt hier deel aan hebben.

Schaf het boek "HathaYogaPradipika" bij Lulu aan en deel mee in de hele theoretische achtergrond van de revolutionaire kennis van onsterfelijkheid
                     of                     

Lesschema

Er zijn veel problemen voordat iemand het doel kan bereiken. Een ervan is de praktijk. Welke oefeningen en reeksen van oefeningen zijn aangewezen? En welke informatie is essentieel om onsterfelijkheid te bereiken en Zelf realisatie te stimuleren?  Ajita biedt je de essentie van zijn 56 jaar Yoga ervaring aan. Je krijgt zijn compleet “Lesschema van de Basis-, Docenten- en Meestersopleiding” met de opsomming van alle oefeningen en theorie, per les, samen met de aanbevolen oefeningen voor thuis. Deze praktische gids is de leidraad die Ajita gebruikt om zijn leerlingen te begeleiden naar succes. 

Download zijn gratis "Lesschema van de opleidingen" en deel mee in de hele praktische achtergrond van de revolutionaire kennis van onsterfelijkheid.