Doorbraak in strijd tegen veroudering

Laatste nieuws


Nieuws


Doorbraak in de strijd tegen veroudering?

Op 20 mei 2007 heeft Ajita tijdens het Eurocongres Yoga 2007 van de Internationale Yoga Federatie in Kopenhagen een lezing gegeven over een speciale Yogatechniek, die de veroudering van ons lichaam kan stoppen en zelfs een verjongingsproces kan inzetten:

"In de bijbel is er een opmerkelijk verhaal. De Joden werden als slaven onderdrukt in Egypte. Mozes kon ze bevrijden, maar ze mochten niets meenemen van de farao op de terugtocht naar hun land. Zo trokken ze door de woestijn zonder eten noch drinken. Mozes heeft ze toen een techniek geleerd, waardoor ze deze beproeving toch konden doorstaan. Hij beloofde hen daarbij zoiets als "het land van melk en honing".

In de oorspronkelijke beschrijving van een speciale energiebeheersing oefening uit Yoga, die Khecari Mudra heet, komen gelijkaardige aanwijzingen met dezelfde woorden voor:   Samengevat “Installeer gedachteloosheid in jouw voorhoofd Chakra, voel de onbeperkte ruimte in jouw keel Chakra en verwelkom de Shiva energie, die naar melk en honing smaakt". Daardoor kom je in het paradijs.”

In Yoga staat deze techniek bekend als de fontein van de eeuwige jeugd. Het keelcentrum is daarbij de fontein en de energie die naar melk en honing smaakt komt uit Chandra Bindu, de maanpoort zo'n 15 cm boven jouw hoofd. De gevolgen bij een succesvolle beoefening zijn wonderlijk: jouw lichaam krijgt inderdaad voeding, maar dan in de vorm van subtiele energie. Honger en dorst treden niet meer op en jouw lichaam wordt jonger en sterker.

Duizenden jaren geleden bestond deze kennis, getuige de vele andere verwijzingen in oude teksten en legendes. Alleen de juiste vertaling en interpretatie ontbrak. En dat is nu gebeurd.

De waarde van deze ontdekking, herontdekking in feite, kan gemakkelijk getoetst worden. Volg gewoon bovenstaande instructies. Je merkt meteen het resultaat.