Geheimen van het leven

Geschenk van de Goden

1e Training in contemplatie

Voordelen

Jouw leraar en waar

Informatieavonden


Achtergrondinformatie


Sociale voordelen van de Professionele Yoga Training

De voordelen van onze Professionele Yoga Training voor de maatschappij zijn haast ongelofelijk: uitgebreid wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zelfs een deel van deze Training (meditatie) al een daling van criminaliteit veroorzaakt.
Omdat onze complete aanpak van Yoga groter welzijn schept in een mens, is het logisch dat uitgebreide toepassing ervan de gemeenschap alleen maar ten goede kan komen. Het kan ook als de ideale oplossing in de strijd tegen het hoge ziekteverzuim beschouwd worden.
Door de betere concentratie stijgt de productiviteit en door het fysiek, vitaal, emotioneel en mentaal evenwicht verminderen de reusachtige kosten voor gezondheidszorg. Door de verbetering van de gezondheid en de verlenging van de levensduur kunnen de mensen ook langer productief zijn. Dat zou de oplossing kunnen zijn voor het komende gigantisch pensioengat. De oeroude, complete Yoga lost onze moderne problemen op en biedt ons een gelukkig en bewuste toekomst.


Persoonlijke voordelen van de Professionele Yoga Training

Je ontdekt de zin van je leven en leert het te controleren zodat je vele jaren langer leeft dan normaal. Bijvoorbeeld leer je je hartslag onder controle te krijgen, zo ver dat je deze willekeurig kunt verlagen of verhogen met 20 %. Ajita kan het jou voordoen. Dat betekent dat je jong kunt blijven zo lang als je wilt. Dat betekent dat je de extra tijd die je zodoende krijgt door oefenen kunt gebruiken om Zelfrealisatie, Verlichting en Bevrijding nog in dit leven te bereiken. Dit zijn niet alleen woorden. De laatste jaren hebben een handvol leerlingen reeds verschillende niveaus van Verlichting bereikt dank zij de Training. Veel leerlingen hebben ook paranormale vermogens gekregen waardoor ze mensen konden genezen.

De prijzen van de Professionele Yoga Training zijn zo laag mogelijk, om iedereen, dus ook jou, mocht je een klein inkomen hebben, de gelegenheid te geven om deze goddelijke kennis te verkrijgen. Controle over het leven is toch eeníeders zaak?

Onze benadering is vrij: je beslist altijd zelf wat je wilt doen. Er is niet zoiets als een dwingende discipline. Alles is gebaseerd op een open en vreugdevolle houding. Alleen op deze wijze heb je een kans om je onderscheidingsvermogen te ontwikkelen om tot het niveau van contemplatie te komen en mogelijkerwijze Zelfrealisatie te bereiken.

We zorgen voor jouw training net zolang als nodig is om het doel van Yoga te bereiken. Na succesvolle beëindiging van de Docentenopleiding kun je eventueel Docent worden van je eigen Basisopleiding. En na succesvolle beëindiging van de Meestersopleiding kun je Meester worden van jouw eigen Docentenopleiding.