Geheimen van het leven

Geschenk van de Goden

1e Training in contemplatie

Voordelen

Jouw leraar en waar

Informatieavonden


Achtergrondinformatie


Een geschenk van de Goden

Veel legendes uit het verleden spreken over heiligen en meesters die de geheimen van het leven ontdekten en realiseerden. Maar deze geheimen raakten in de vergeethoek. Gedurende eeuwen bleef het duister, totdat Ajita ze in 1987 herontdekte. Door middel van visioenen, dromen en plotselinge kennis kon hij de ware betekenis van heilige boeken, zoals de Hatha Yoga Pradipika, doorgronden. Met de hulp van Sanskrietgeleerden, vele wijze mannen en honderden leerlingen heeft hij deze door de hemel geschonken kennis gedurende jaren door en door gecheckt. Er is slechts één enkele conclusie mogelijk: een perfecte, goddelijke methode om controle over het leven te verkrijgen en fysieke onsterfelijkheid te bereiken is nu beschikbaar voor iedereen.

Probeer het zelf uit!

Download het gratis introductieboekje "Subtiele Anatomie" om te beginnen. Check dit voorproefje, en test de waarde ervan.

Daarna kun je het boek "HathaYogaPradipika" aanschaffen. Dat zal je helemaal overtuigen.

Vervolgens zul je zeker interesse hebben in de aansluitende boeken, "Wetenschap van de Ziel" en "Yoga Sutra's". Die kun je dan ook aanschaffen en de weg naar het paradijs terugvinden. Je zult ons enthousiasme delen.