Inhoud en doelstelling

Kosten en Lesboeken

Wenken bij de lessen

Wat moet je doen?

Informatieavonden


Meestersopleiding

met Śri Yogācārya Ajīta Mahārāja


De onderwerpen van de lessen omvatten o.a:

Het eerste jaar: "Witte magie of esoterisch management".

Succes hebben in je ondernemingen was tot nu toe te dikwijls een kwestie van geluk. De bestaande management opleidingen blijken helemaal niet volmaakt te zijn. De oeroude zogenoemde "Witte magie", of esoterisch management, daarentegen, is een beproefde techniek waarbij je volop kans van slagen krijgt, omdat je bewust gebruik maakt van je hoger bewustzijn. Leiding geven op basis van intuïtie blijkt de sleutel voor succes!

Het tweede jaar: "Esoterische psychologie".

Niet jouw afwijkingen als individu bepalen jouw kennis over je Zelf, maar je eigen energetische conditie. De oeroude wetenschap van de zeven vormen van energiestromingen of stralen bestudeer je door herkenning. Dat levert je een nieuwe kijk op psychologie, verfrissend en helder, met onmiddellijk praktisch nut. Eindelijk genieten van een zinvol leven, dus!

Het derde jaar: "Esoterische genezing".

Mede dank zij de voorgaande leringen kun je thans beter begrijpen wat de oorzaken van ziekte zijn, je diepe verplichtingen in het leven en zelfs de ware betekenis van de dood. De verschillende esoterische geneeswijzen, aangepast aan elk type mens, leer je dit jaar te hanteren. Je diagnose, je controle over elke ziekte en de zuiverheid van je eigen conditie staan centraal. Een echte ingewijde is een genezer.

Je oefent niet alleen op medestudenten, maar op het einde ook op zieke mensen.


Doelstelling:

Het doel van de Meestersopleiding is je te helpen complete controle over je Zelf te krijgen en over de omgeving.
Het einddoel is daarbij de mensheid te helpen ontwikkelen, ter vervolmaking van het goddelijk plan.

Bij succesvol afstuderen krijg je de traditionele erkenning als meester en kun je docent/e van een Docentenopleiding worden.